گوجه‌فرنگی میوه‌ای ارزشمند است که اولین‌بار در آمریکا شناخته شد این میوه قبل از رسیدن نارس بوده و حاوی ماده‌ای سمی به نام «سولانین» است که مصرف آن مخاطره‌آمیز است گوجه فرنگی پس از آن که رسید، قرمز و آبدار شده و فاقد سولانین و قابل مصرف می‌شود در واقع نوعی آنتی‌اکسیدان به نام «لیکوپن» مسوول ایجاد رنگ قرمز در گوجه‌فرنگی است که می‌‌تواند با رادیکال‌های موجود در بدن که موجب بروز سرطان و بیماری‌های قلبی و پیری زودرس می‌شود مبارزه کند.

معمولا لیکوپن گوجه‌فرنگی زمانی بیشترین تاثیر را دارد که کمی حرارت دیده تا قابلیت‌های مهم و جذب آن در بدن افزایش یابد بنابراین رب‌ گوجه‌فرنگی از این نظر گزینه مناسبی است اما نکته قابل توجه آن که وقتی گوجه فرنگی در معرض فرآیند حرارتی قرار گیرد، علاوه بر آن که اصطلاحا پخته می‌شود، حرارت زیاد سبب کاهش ویتامین‌ها و املاح معدنی موجود در آن می‌شود به طوری که میزان ویتامین‌های آن براساس فرآیند حرارتی احتمال دارد از ۵ تا ۴۰ درصد کاهش یابد که این اتلاف مواد مغذی در روش تهیه رب گوجه فرنگی در خانه به دلیل استفاده از حرارت مستقیم و کنترل نشده بسیار بیشتر است.

نگهداری گوجه‌فرنگی به مدت زیاد قبل از فرآیند نیز می‌تواند یکی دیگر از علل افت مواد مغذی و مواد پکتینی محصول شود،‌ اما در عوض مزیت رب‌ گوجه فرنگی خانگی آن است که از مواد افزودنی یا نگهدارنده در آن استفاده نمی‌شود.

https://aradow.com/%D9%81%D9%88%D8%AA-%D9%88-%D9%81%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%B1%D8%A8-%DA%AF%D9%88%D8%AC%D9%87-%D9%81%D8%B1%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87/


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مد و کلاس Frankie آهنگ هاي فارسي مدرسه علی اصغر مهندس فایل فوم های آکوستیک و عایق های صوتی ساخت ترکیه وبلاگ رشته گرافیک هنرستان نوایی اصفهان زعفران اصلی و راههای شناخت و خرید زعفران اینترنتی IRANIAN RASOOL ALFA در راه