روش اندازه‌گیری بریکس رب گوجه فرنگی

اندازه‌گیری درجه بریکس رب گوجه فرنگی مطابق با روش آزمون ارائه شده توسط سازمان ملی استاندارد به این ترتیب است که باید ابتدا نمونه تهیه شده از رب ‌گوجه فرنگی داخل کاغذ صافی ریخت.

و پس از صاف شدن، یک قطره از آن را درون دستگاه رفراکتومتر قرار داد.

دستگاه رفراکتومتر دستگاهی است که میزان شفافیت مواد جامد را با محاسبه ضریب شکست نور، تخمین می‌زند.

و گاهی از آن با عنوان دستگاه شکست سنج نیز نام برده می‌شود.

پیش از آن‌که قطره حاصل از نمونه درون دستگاه رفراکتومتر قرار داده شود، باید یک قطره آب مقطر روی چشمی دستگاه قرار داده شود.

و درجه نشانگر روی عدد صفر تنظیم گردد.

وقتی قطره‌ی حاصل از نمونه صاف شده روی عدسی دستگاه رفراکتومتر و درکنار قطره آب مقطر قرار داده می‌شود.

فردی که آزمایش را انجام می‌دهد باید از چشمی رفراکتومتر دو عدد نیم‌کره را مشاهده کند.

که نیم‌کره سفید متعلق به آب مقطر و نیم کره سیاه متعلق به نمونه می‌باشد.

تصویر نیم‌کره سیاه‌رنگ معمولا کاملا واضح نیست و آزمایشگر باید با چرخاندن پیچ تنظیم، دایره را به دو قسمت تاریک و روشن تقسیم نماید.

عددی که با این تنظیمات حاصل می‌شود معادل با نصف درجه بریکس رب گوجه فرنگی است.

و بنابراین با ضرب کردن این عدد در عدد ۲، بریکس رب گوجه فرنگی حاصل خواهد شد.

https://aradow.com/بریکس-رب-گوجه-فرنگی-چیست/


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : بریکس ,فرنگی ,دستگاه ,گوجه ,رفراکتومتر ,حاصل ,گوجه فرنگی ,دستگاه رفراکتومتر ,قرار داده ,رفراکتومتر قرار ,درون دستگاه ,درون دستگاه رفراکتومتر
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ادبي وبلاگ رسمی استاد عباس زیدآبادی jujitsu jjif ذهن و مغز فروشگاه اینترنتی 500400 وبلاگ مهدوی مهدی جانان (عج) تا همیشه سایه مرجع کلاش اف کلانس حلقه عشق