مصرف رب گوجه فرنگی در خانه، برای افرادی که به گوجه ­فرنگی حساسیت دارند، توصیه نمی­ گردد از مصرف کنسروهای تغییر رنگ و بو خودداری فرمایید رب گوجه‌فرنگی بعد از باز شدن باید در داخل یخچال نگهداری شود یکی از اتفاقات طبیعی که برای این رب گوجه فرنگی می‌افتد کپک‌زدگی آن است که به خاطر شرایط نامطلوب نگهداری ایجاد می‌شود بنابراین برای جلوگیری از کپک‌زدگی رب گوجه فرنگی در یخچال دمای آن را به دمای ‌۴ درجه سانتیگراد برسانید.

در یخچال را زیاد باز و بسته نکنید، بیش از حد ظرفیت یخچال را پر نکنید از قرار دادن میوه و سبزی آلوده در یخچال خودداری کنید و حتما رب گوجه فرنگی را درون ظروف شیشه‌ای و دردار نگهدارید اگر باز هم در رب گوجه فرنگی کپک‌زدگی مشاهده شد، کافی است بخش کپک‌زده را به صورت عمیق جدا کرده و یک لایه روغن در سطح رب گوجه فرنگی بمالید تا عمل اکسیژن‌رسانی متوقف و از تشکیل کپک جلوگیری شود در غیر این صورت می‌توانید رب گوجه فرنگی را داخل فریزر نگهداری کنید.

https://aradow.com/فوت-و-فن-های-تهیه-رب-گوجه-فرنگی-در-خانه/

https://aradow.com/ads/


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Sarah خرید و فروش و رهن و اجاره دلنوشته‌های محیا پاورپوینت رشد و تکامل حرکتی دیجیتال سل Toupee | Wigs | Hair Extension | Hairpiece Canada نقش کویر تعمیرات