در یخچال را زیاد باز و بسته نکنید، بیش از حد ظرفیت یخچال را پر نکنید از قرار دادن میوه و سبزی آلوده در یخچال خودداری کنید و حتما رب گوجه فرنگی را درون ظروف شیشهای و دردار نگهدارید اگر باز هم در رب گوجه فرنگی کپکزدگی مشاهده شد، کافی است بخش کپکزده را به صورت عمیق جدا کرده و یک لایه روغن در سطح رب گوجه فرنگی بمالید تا عمل اکسیژنرسانی متوقف و از تشکیل کپک جلوگیری شود در غیر این صورت میتوانید رب گوجه فرنگی را داخل فریزر نگهداری کنید.
https://aradow.com/فوت-و-فن-های-تهیه-رب-گوجه-فرنگی-در-خانه/
درباره این سایت